Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 25 van 25 resultaten

1 - 25 van 25 resultaten

Dit zeggen onze klanten

ID jassen

De ID Identity jassen mogen niet ontbreken in uw garderobe! ID Identity is een van meest toonaangevende fabrikanten van kleding en bedrijfskleding in Europa. ID Identity is een Deens merk dat hun kleding verkoopt via een professioneel netwerk van dealers over de hele wereld. U vindt bij ons een breed assortiment aan ID jassen. Zo hebben we fleecejassen en thermojacks, maar ook softshell jassen en gewatteerde jassen. De jassen zijn ideaal voor wanneer u of uw medewerkers regelmatig buiten of in een koude omgeving werkzaamheden verrichten. De ID Identity jassen beschermen u tegen alle weersomstandigheden! De jassen beschikken over een hoge bewegingsvrijheid en hebben verschillende zakken waar u makkelijk uw belangrijke spullen in kunt opbergen.

Meer lezen >

ID jassen online bestellen

De ID jassen kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. Het is mogelijk om de jassen zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. Alle ID Identity jassen zijn professioneel afgewerkt en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. U vindt bij ons jassen in verschillende modellen voor heren, maar ook voor dames. Hierdoor zal er bij ons altijd een geschikte jas voor u en/of uw medewerkers te vinden zijn! Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

ID jassen bedrukken

Het is mogelijk om de ID jassen te laten personaliseren door de jassen te bedrukken of borduren. Voor deze personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door de ID jassen in te zetten als bedrijfskleding en de kleding te laten bedrukken of borduren, lopen uw medewerkers er professioneel en herkenbaar bij. Benieuwd naar hoe de ID Identity jassen eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >