Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 47 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 47 resultaten

Dit zeggen onze klanten

ID T-shirts

De ID Identity T-shirts zijn klassieke T-shirts met een eigentijds design en een perfecte pasvorm. ID Identity is een merk afkomstig uit Denemarken en produceert kleding van een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor is de kleding van ID Identity ideaal om in te zetten als werk- of bedrijfskleding. T-shirts zijn perfect voor wanneer de temperatuur weer wat stijgt en het wat warmer wordt. De ID T-shirts zijn hoogwaardig afgewerkt, beschikken over nek rib en hebben geen neklabels. Daarnaast zorgt de versteviging in de nek en in de schouders voor een optimaal draagcomfort en een duurzame kwaliteit. Bij ons vindt u een breed assortiment aan ID Identity T-shirts in verschillende soorten en modellen. Zo hebben we T-shirts met een ronde hals of met een V-hals en hebben we T-shirts voor dames en heren.

Meer lezen >

ID T-shirts online bestellen

U kunt de ID T-shirts eenvoudig en snel online bestellen. De T-shirts kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. De T-shirts zijn gemaakt van 100% gecertificeerde en biologische katoen. Dit betekent dat er vanaf het ruwe katoen tot aan het eindproduct op zorgvuldige wijze is omgegaan met de milieueisen. De ID T-shirts kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van maat XS tot en met 4XL. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

ID T-shirts bedrukken

De ID T-shirts kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de shirts te laten borduren. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een afbeelding. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door uw logo of bedrijfsnaam op de shirts te laten drukken, zet u uw naam meer in het licht en zal uw bedrijf meer opvallen. Benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de ID Identity T-shirts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >